Дизајн

Зелена канцеларијска надахнућа: Где се линија сусреће са вапном!

Зелена канцеларијска надахнућа: Где се линија сусреће са вапном!

Овај савремени комерцијални простор је Медицински естетски центар Нео Дерм у Хонг Конгу, који су креирали дизајнери ентеријера и архитекти Беиге Десигн.

  • 1 |
Архитекти су „линију“ и „креч“ узели за инспирацију за стварање енергичног и младалачког решења дизајнерског подухвата, као и приступили му концепту одрживости и континуитета: „Позадина рецепције је зид од вапна у боји са предњи слој прозирне плоче од рециклиране смоле, рељефне линије на табли су баш попут светлосних снопова који лете около да брзо прихвате простор. Чисто острво за пријам бијеле боје високог сјаја слетјело је на камени под, реконструирано како би створило контраст позадини. "

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |
Простори за третмане у центру за негу коже дизајнирани су са мултифункционалним мислима, како би им се омогућило да раде на естетском и практичном нивоу; клизна слика крије огледало преко козметичког стола, што такође чини атрактиван начин на који спречава одраз унутар собе током ласерског третмана.

  • 5 |

  • 6 |
Радови на линијама коришћени су за подсвесно вођење пацијената у просторије за третман, пратећи шаблонски ред на позадини рецепције, плафона, уметника у ходнику и приказивачких полица осветљених ЛЕД-овима.

  • 7 |

  • 8 |
На плафону се налази низ белих снопова различитих дужина како би се створиле архитектонске линије изнад простора за пријам креча по апну који је дизајниран тако да нагласи младу и подмлађену суштину бренда. Софе од тканине дизајниране су са меким, заобљеним ивицама да изгледају привлачно и љубазно купцима.

Бесплатна ажурирања путем е-поште или Фацебоока

... И БЕСПЛАТНО ИМАЈТЕ ОВУ КЊИГУ

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |


Виа Аделто

Поделите га на било ком од канала на друштвеним мрежама у наставку да бисте нам дали свој глас.


Погледајте видео: SUSPENSE -- THE HITCHHIKER 9-2-42 (Јануар 2022).