Дизајн

Диван дизајн поткровља: решење за недостатак простора

Диван дизајн поткровља: решење за недостатак простора


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Овај пројекат представља канцеларију отвореног плана која је претворена у простор за живот и рад. Дизајнирани од стране Хуго Д'Ењои-а и Армандо Елиас-а из студија занатских студија Студио, ово место је обећавајуће решење за растућу забринутост већине Лондончана - недостатак простора. Дизајн је проницљив и представља искориштавање простора врло свјежу перспективу. Овај функционални распоред користи једну јединицу као елемент који дели трпезаријске, спаваће, складишне, животне и радне просторе. Зид који повезује купатило и трпезарију има степениште повезано са њим које води до нивоа мезарина. Кровни стрехи и зидови обојени су бијелом бојом. Једнобојно непце у боји пружа власнику могућност да персонализује простор и степениште, које такође делује на један зид трпезарије, користи до смештаја свих предмета. Дрвени под као и у било којем другом лондонском дому изолира поткровље од вањских хладних времена и такође одржава савремени шарм поткровља.


Погледајте видео: Izolacija tavana koji se povremeno koristi (Може 2022).